Bruttolønsordning – lad skatten betale din uddannelse

Hvis du kunne tænke dig at tage den kombinerede NLP- & Coachuddannelse, men lige nu hverken har plads i dit personlige budget til det, eller har uddannelsespenge tilgode på jobbet, så er her en måde alligevel at komme lidt lettere til det.

Bruttolønsordningen, lønomlægning eller fleksibel lønpakke som det også kaldes er en samlet betegnelse for ordninger, hvor du går ned i løn og i stedet modtager et eller flere personalegoder fra din arbejdsgiver.

Ordningen giver dig mulighed for at gå en smule ned i løn over en periode på minimum 12 måneder, og på den måde modregne betalingen af uddannelsen i din løn. På den måde er det stadig dig der betaler uddannelsen, men fordi du betaler den før skat får du den reelt for halv pris eller mindre.

Forenklet eksempel:

Hvis du fx. har en fast løn på 35.000,- brutto om måneden, og du ønsker at bruge bruttolønsordningen til at betale din NLP- & Coachuddannelse med, så hedder din månedsløn de næste 12 måneder nu kun 33.667,- før skat (din normale løn fratrukket uddannelsens pris fordelt over 12 måneder = 1.333/mdr).

Men fordi uddannelsen pris fratrækkes i din bruttoløn (før skat) så er forskellen i din månedlige udbetalte nettoløn ikke 1.333,- om måneden, men kun halvdelen eller mindre. Du får altså din NLP- & Coachuddannelse for halv pris eller mindre (og rentefrit financieret over 12 måneder).

    Her er hvad du skal gøre:

  1. Tal med den relevante instans på dit job om at du ønsker at betale den kombinerede NLP- & Coachuddannelse ved hjælpe af bruttolønsordningen, og få ok til at gå videre med det.
  2. Tilmeld dig uddannelse og fortæl hvortil fakturaen skal sendes.
  3. Nyd uddannelsesforløbet og dine nye kompetencer…

Klik her for mere information om bruttolønsordningen på Skats hjemmeside.

PS: Bruttolønsordningen kan selvfølgelig også bruges til at betale andre personalegoder som massage, akupunktur, coaching, bredbånd, aviser etc.


Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Om Pete Andersen

Pete Andersen er internationelt certificeret Life Coach, NLP-træner og forfatter til flere bøger og CD’er om udvikling og succes. Han har været selvstændig med egen kursus-, coaching-, og forlagsvirksomhed det meste af sit liv. Se mere på peteandersen.dk

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.