Bliv professionel coach med NLP

Mange af dem der tager den kombinerede NLP Practitioner og Coachuddannelse, spørger om de kan bruge den til at arbejde professionelt med NLP og coaching (og have betalende kunder).

coachingpicSvaret er at udfordringen i at fungere som professionel coach ikke er om du kan give en god coaching, det lærer du nemlig på uddannelsen. Udfordringen ligger i at have nogen at give coachingen til. Det vil sige at have kunder.

Når det er sagt så er lige præcis det at have kunder, udfordringen i ALLE selvstændige erhverv. Det er ikke nok at være en god coach, murer eller sanger, hvis folk ikke ved du er det. Derfor er en eller anden form for markedsføring alfa og omega.

“Coaching is unlocking a person’s potential to maximize their own performance. It’s helping them to learn rather than teaching them.” (Tim Gallwey, coachingens fader)

Heldigvis er en komplet forretningsplan med præcise vejledninger i moderne (ofte gratis) markedsføring inkluderet i uddannelsen (referencer, hjemmeside, blog, nyhedsbrev, salgstragt m.m.). Det mest sikre er at starte på deltid med nogle få coachinger om ugen. På den måde kan du kombinere trygheden fra din faste løn med den personlige udvikling og det ekstra, der ligger i at have et selvstændigt virke på deltid.

Hvis du fx har tre coachinger med betalende kunder hver uge, til en pris af 750,- pr gang, så har du faktisk 9.000,- ekstra om måneden (90.000 ekstra om året med to måneders ferie). Dette tal kan selvfølgelig variere meget afhængig af din pris og antal kunder. Jeg kender folk der tager fra 500 til 25.000 pr coaching. Der skal ikke meget til før din investering i uddannelsen er tjent hjem.

Mange mennesker bliver coaches udfra et ønske om at hjælpe andre, men tænk også på hvad DU ville kunne gøre med 90.000 ekstra om året. Du ville kunne betale et typisk realkreditlån af på 20 år i stedet for 30 år. Du ville kunne invitere familien på 2-3 ekstra rejser om året. Du ville kunne få dig selv eller din partner ned på deltid. Du ville kunne sætte penge til side til at læse videre. Find selv på flere muligheder…

Ideen er at selvom man ikke nødvendigvis drømmer om at leve udelukkende af at være selvstændig coach, kan selv nogle få coachinger om ugen i fritiden let gøre underværker i ens liv…

“Everyone needs a coach. It doesn’t matter whether you’re a basketball player, a tennis player, a gymnast or a bridge player.”


Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis:

Om Pete Andersen

Pete Andersen er internationelt certificeret Life Coach, NLP-træner og forfatter til flere bøger og CD’er om udvikling og succes. Han har været selvstændig med egen kursus-, coaching-, og forlagsvirksomhed det meste af sit liv. Se mere på peteandersen.dk

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.