NLP Master

[tfg_social_share]

Den korte version

Tag en stærk NLP Master uddannelse på 12 dage fordelt på kun to måneder – og få både personlig og faglig udvikling på højt niveau:

Drømmer du også om at:

 • Tage din NLP- og coaching til det næste niveau
 • Føle dig stærk og sikker på dine kompetencer
 • Få flere stærke værktøjer indenfor NLP og coaching
 • Blive en sand mester indenfor NLP og coaching

Og er du typen der godt kan lide at:

 • Der er tempo på tingene så du kommer hurtigt videre
 • Når du er brændt varm på noget, så skal det være nu
 • Arbejde intensivt, varieret og dybt med tingene
 • Eksperimentere og prøve dig selv af på nye måder

Så er denne NLP Master måske lige det du har søgt efter. Den vil nemlig give dig et kæmpe løft både i din faglige og din personlige udvikling.

Tænk på hvor meget personlig udvikling der var i din NLP Practitioner? Kunne du tænke dig at opleve lige så stor udvikling én gang til, bare på en helt ny måde? Så læs endelig videre her:

Mød din træner

Din coach og NLP-træner Pete Andersen har i snart 30 år været involveret i undervisning og coaching af mennesker der vil videre med deres liv. Helt tilbage i 1985 stødte han som en af de første i Danmark på NLP, og har siden arbejdet målrettet med konceptet.

Pete har undervisningserfaring fra mere end 16.000 timer som foredragsholder og kursus- og uddannelsesleder. Han er kendt som en dynamisk, indlevende og humoristisk underviser, dedikeret til sine deltageres succes. Desuden har har erfaring fra flere tusinde coachinger hvor han har hjulpet mennesker til klarhed, motivation og fornyet handlekraft, så de har kunnet realisere de mål de havde for deres liv, privat såvel som professionelt.

Pete er forfatter til forløbigt fem bøger og to CD’er og der er meget mere på vej. Endelig er han internationalt certificeret NLP-træner og coach, og han er gennem årene blevet undervist og coachet af nogle af de bedste i verden. Det meste af hans uddannelse indenfor NLP og coaching har foregået (og foregår løbende) i England og USA.

Og ja, han har også i mange år været instruktør i Silva Metoden (og direktør for Silva Metoden Danmark i næsten fem år). Silva Metoden har i mere end 50 år inspireret millioner af mennesker verden over.

Uddannelsen er anerkendt

nlpogcoaching.dkSelvom uddannelsen kun varer 12 dage, så overholder den ABNLP’s (American Board of NLP) og NLP-foreningen i Danmarks krav til form og indhold. Det betyder at dit certifikat anerkendes af alle NLP-skoler verden over (udstedelse af certifikat er betinget af tilfredsstillende deltagelse i alle tre moduler, samt beståelse af både den praktiske og den skriftlige evaluering i slutningen af kurset).

Hvad er forskellen på en Practitioner og en Master?

 • For det første er din Master en naturlig bevægen sig dybere ind i tankerne og attituden bag NLP. Undervejs i forløbet vil du få de samme værktøjer til modellering af excelente egenskaber som John Grinder og Richard Bandler i sin tid brugte til at skabe NLP’en med, hvilket vil sige at du bliver i stand til at genopfinde NLP på en ny måde – din måde!

 • For det andet giver din Master dig en række nye muligheder for at kunne arbejde endnu mere effektivt, både med dig selv og med andre (coaching, ledelse og salg m.m.). Målet er at du gennem at forstå hvordan det enkelte mennesker konstruerer sit kort over virkeligheden, og hvad der driver dem, endnu bedre kan hjælpe dem til at eliminere blokeringer og realisere deres inderste drømme.

 • For det tredje rummer din Master en række nye forståelser og teknikker, du med succes kan bruge i salg, karriereplanlægning og business. Forståelser og teknikker du både kan bruge i personlig coaching og i foredrag og kurser. Dette vil give dig yderligere muligheder i din NLP- og Coachingpraksis.

 • For det fjerde giver din Master dig en række pædagogiske indsigter og værktøjer i retning af hvordan du opbygger excelente foredrag, peptalks og kurser som kan inspirere og motivere dine tilhørere. Med disse indsigter og færdigheder vil du kunne skabe dig en helt ny karriere som professionel foredragsholder med succes.

Denne NLP Master uddannelse giver dig en lang række nye personlige og faglige ressourcer du kan trække på, når du arbejder med mennesker, både individuelt og i grupper. Og på selve uddannelsen får du lejlighed til at arbejde med alle aspekter af indholdet – ligeledes både individuelt og i grupper. Lær blandt andet hvordan du kan:

 • Arbejde effektivt med værdier, mål og strategier
 • Kortlægge menneskers preferencer og kompetencer
 • Opdage menneskers respons på stress og udfordringer
 • Uddrage og ændre de mest ubevidste adfærdsmønstre
 • Forhandle effektivt og skabe vind-vind situationer
 • Modellere og kortlægge enhver type excelent adfærd
 • Strukturere en præsentation så folk lytter og lærer
 • Skabe varige forandringer blot med få spørgsmål
 • Motivere dig selv og andre bedre og stærkere
 • Fjerne allergier og kroniske smerter på få minutter
 • Vende negative tilstande til stærke ressourcer
 • Blive en uimodståelig sælger med NLP-salg
 • Og meget mere der kan hjælpe dig videre

Hvordan foregår uddannelsen?

Undervisningen er i fuld harmoni med ånden i NLP. Det vil sige aktiv og varieret undervisning med masser af praktiske øvelser hvor teknikkerne integreres effektivt. Formen er en slags multi-sensorisk ‘edu-tainment’ baseret på 4-mat systemet og accelereret læring (du bliver godt underholdt mens du lærer en masse).

Undervejs gennem forløbet kommer du til at bruge alle dine sanser og alle dine intelligenser. Dette sikrer ikke bare en god integration af stoffet, det giver dig også en god førstehåndsoplevelse af den pædagogiske side af NLP (og hvis du selv underviser får du ubetalelig inspiration til din egen undervisning).

Undervejs i forløbet skal deltagerne, i mindre grupper, udarbejde et selvstændigt projekt som i sidste modul skal fremlægges for resten af holdet. Dette er en vigtig del af den endelige evaluering.

Her er nogle overskrifter fra de tre moduler:

Modul 1: Kernen i Menneskers Personlighed

Første modul af din Master handler om hvordan du arbejder effektivt med menneskers dybeste og mest ubevidste filtermekanismer, herunder hvordan du hjælper dem til at afdække og løse de ubevidste indre konflikter der normalt ligger uden for bevidst rækkevidde, men som alligevel kan afholde mennesker fra at tage vigtige skridt i livet.

Desuden lærer du at opstille en præcis personlighedsprofil, som bl.a. kan bruges til at forudse en persons adfærd i bestemte situationer, herunder stress, samarbejde, ledelse, selvmotivation m.m. Dette kan være særdeles værdifuldt både terapeutisk og ved karriereplanlægning, teambuilding og ansættelser m.m.

Endelig lærer du om modellering af excelence i andre mennesker, hvilket bl.a. handler om hvordan du uddrager og kortlægger menneskers stærkeste kompetencer, på en måde så du selv på rekordtid kan opnå en lignende kompetence, eller så du kan undervise andre i den. Dette er essensen af NLP, og der hvor det hele i sin tid startede. Her er de vigtigste temaer i modul 1:

 • Værdier, værdihierakier, tests og konflikter (hjælper til lynhurtigt at finde ind kernen)
 • Ubevidste filtre, Metaprogrammer og LAB-profile (bliv bedre til at motivere mennesker)
 • Disneystrategien, brainstorming m.m. (bliv bedre til at få ideer og være kreativ)
 • Modellering af adfærd og kompetencer (lær hvadsomhelst på den halve tid)
 • Følelseskæder og hurtige interventioner (forstå hvordan følelser virker)

Modul 2: Excelent Verbal Kommunikation:

Andet modul af din Master handler om at udvikle din verbale kommunikation. Sleight of Mouth er Bandlers egne mønstre for overbevisende kommunikation, og de er ikke bare underholdende at bruge, de er også ekstremt effektive. Det samme gælder Beyond Words og Mental Resourcing.

NLP salgsprocessen er resultatet af en systematisk modellering af verdens mest succesrige sælgere kombineret med de ting du lærte i første modul. Hvis du er sælger (og hvem er ikke det) eller generelt ønsker at kommunikere mere overbevisende, så vil denne strategi alene kunne transformere dit liv.

NLP har gennem årene modelleret de bedste og mest inspirerende formidlere i verden og resultatet er den dynamiske undervisning du møder på NLP uddannelserne. I Masteren får du selv en gennemprøvet formel til strukturering af præsentationer, som virker særdeles godt både i længere forløb og i foredrag og peptalks. Resultatet er formidling på et særdeles højt niveau. Her er de vigtigste temaer i modul 2:

 • Sleight of Mouth & Beyond Words (lær at være ‘magisk’ med din kommunikation)
 • Metamodel 3 og Mental Resourcing (skab forandring med powerspørgmål)
 • NLP-salg og forhandling (bliv bedre til at sælge med NLP)
 • NLP-pædagogik og undervisning (bliv set, hørt og husket)
 • Allergi- og Smerteteknikker (lær sind-krop systemet nye veje)

Modul 3: Coaching som en Master

I tredje og sidste modul fokuserer vi på hvordan du bruger dine nye færdigheder både som Personlig Coach/terapeut og som formidler. Du får feedback og pudser formen endeligt af inden du, efter omhyggeligt forarbejde, består din skriftlige og praktiske evaluering. Her er de vigtigste temaer i modul 3:

 • Coaching som en NLP Master (du integrerer værdier, metaprogrammer m.m.)
 • Personligt feedback og nye læringer (du lærer at coache som en sand mester)
 • Fremlægning af modelleringsprojekter (her kulminerer læringen)
 • Praktisk og evaluering (du ved at du ved det)
 • Certificering og Celebration (Masters of The Universe)

Undervejs i uddannelsesforløbet oplever du alle teknikkerne i praksis. Dels gennem at du coacher en eller flere andre, og dels ved at du selv blive coachet. Dette giver en uvurderlig overbevisning og tiltro som vil være en stor styrke når du efter uddannelsen skal bruge det du har lært i praksis.

Hvad kræves der?

Den eneste formelle forudsætning for at deltage på denne NLP Master uddannelse er, at du allerede har taget en NLP Practitioner ved et anerkendt uddannelsessted og kan dokumentere dette (ren E-læring accepteres ikke). Det forventes at du kan arbejde med de vigtigste emner fra din Practitioner (som eks. kalibrering, chunking, metamodel, outcomes, ankring, submodaliteter, tidslinie og reframes m.m.).

Det forventes desuden at du er villig til at deltage i gruppeøvelserne og gå i dialog om det du oplever. Endelig forventes det at du er villig til at indgå i det team vi opbygger i løbet af uddannelsen (mange får venner for livet under uddannelsen).

Derfor skal du tage din NLP Master nu:

 • Du får mulighed for at tage både dine kompetencer og dine forståelser af NLP og coaching til det næste niveau.
 • Du får værktøjer du kan bruge til at expandere din NLP- og coachingpraksis ind i områder som foredrag og undervisning.
 • Du lærer at sælge effektivt ved hjælp af NLP, noget der nemt kan mangedoble din indtjening, både som medarbejder og som selvstændig.
 • Du lærer at kortlægge og modellere en kompetent persons adfærd – for derefter enten at undervise kompetencen eller selv tilegne dig den.
 • Du lærer at opstille en præcis personlighedsprofil som kan bruges i ansættelser og karriereplanlægning m.m.
 • Du får en udførlig uddannelsesmanual der i detaljer beskriver alt hvad du lærer under uddannelsen.
 • Du får masser af nye erkendelser og dyb personlig udvikling under og efter uddannelsen.
 • Du kommer i godt selskab med en skøn gruppe af udviklingsmindede mennesker som har en professionel indstilling.
 • Du får fuld støtte og support fra din træner Pete Andersen. Han er dedikeret til din succes – både som Coach og som menneske.

Og der er meget meget mere som er svært at forklare i ord. Hvert eneste af ovenstående punkter kunne nemt være hele uddannelsen værd i sig selv, og med alt det du får under og efter uddannelsen, er det formentlig en af de bedste investeringer du overhovedet kan gøre.

Din investering

Din investering for denne NLP Master uddannelse er kun kr. 15.995,- (plus moms ved fakturering til virksomheder). For den investering får du tolv dages effektiv NLP- og coachtræning, alle kursusmaterialer og en fyldestgørende uddannelsesmanual.

Betalingen kan, mod et mindre gebyr, deles op i tre lige store dele, som betales op til hvert modul. Dette kan for mange mennesker yderligere lette investeringen.

Mange virksomheder, både private og offentlige betaler gerne uddannelsen for udvalgte medarbejdere. Spørg din chef eller uddannelseskonsulent om dette.

En del deltagere har, netop fordi forløbet er så kort og prisen er så rimelig, fået uddannelse betalt af deres jobcenter. Hvis du er ledig så spørg din sagbehandler om dette også er en mulighed for dig.

OBS: Inviter en kollega, en ven eller et familiemedlem med på uddannelsen og få 10% rabat hver på prisen)! Dette er en unik mulighed for at dele oplevelsen med en du kender (med forbehold for overtegning).

Klik her for at anbefale uddannelsen nu.

“Jeg vil varmt anbefale dig at investere i denne uddannelse. Den er pakket med positive oplevelser og du har mit ord på, at jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at du skal få det maksimale udbytte af din investering. Hvis der er noget du har brug for at vide før du tilmelder dig er du velkommen til kontakte mig på mobil 29439647 eller email info@peteandersen.dk” – Pete Andersen, NLP- & Coachtræner.

Uddannelsen foregår i udkanten af København, centralt i forhold til transport og overnatning m.m. Mere præcis information ved tilmelding.

Datoer forår/sommer 2019. Status: Stadig ledige pladser:
Moduel 1: Tirsdag d. 30. – fredag d. 3. april/maj (uge 18)
Moduel 2: Tirsdag d. 21. – fredag d. 24. maj (uge 21)
Moduel 3: Tirsdag d. 11. – fredag d. 14. juni (uge 24)

Early Bird rabat: Tilmeld dig og betal senest d. 21. februar og spar 10 %.

Klik her for at anbefale uddannelsen nu.

Ekstra bonus

Udover selve kurset får du også følgende:

checkmarkTo coachinger eller terapisessions med Pete Andersen, som kan tages før, under eller efter uddannelsen. Disse sessions kan være den afgørende faktor i din implementering af det, du lærer på din Master (værdi: Muligvis ubetalelig).

Reserver din plads i dag

 • Udfyld formularen længere nede med alle relevante informationer (alle felter med * skal udfyldes) og klik på ‘Tilmeld’.
 • Du modtager med det samme en foreløbig bekræftelse på din tilmelding. Efter et par dage modtager du den endelige bekræftelse i form af en faktura.
 • Ca. 10 dage før uddannelsen starter modtager du alle resterende informationer, herunder hvor det foregår m.m.

PS. Uddannelsen indeholder alt hvad du skal bruge og meget mere. Du får indsigter, værktøjer og endda klienter hvis du vil. Og uanset hvordan du ønsker at bruge uddannelsen, får du masser af støtte til at realisere dit projekt.

Tilmelding til uddannelsen (2019-2)

Se handelsbetingelser

* indicates required


Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis: