Handelsbetingelser

Uddannelser og workshops

Prisen på uddannelser og workshops er som annonceret og din plads er sikret, når du har indbetalt et depositum på 10% af den fulde pris (workshops 20%). Hvis du forhindres i at deltage, kan refundering ske således: Indtil to måneder før kursusstart refunderes det fulde beløb minus depositum. Indtil en måned før kursusstart refunderes 50% af den fulde pris. Derefter kan refundering ikke længere finde sted. Din indbetaling kan dog indtil 14 dage før kursusstart, i stedet for refundering, overføres til andet forløb indenfor et år (herved bortfalder ret til refundering). Betaling sker ved bankoverførsel efter faktura.

Privatlivspolitik

Websted: https://nlpogcoaching.dk (krypteret).

Webstedet bruger cookies og indsamler dermed information om din interaktion med hjemmesiden, men eftersom vi ikke har annoncer på siden, bruges disse informationer udelukkende til at give dig en bedre oplevelse af siden.

Hvis du vælger at skrive en kommentar under en af webstedets blogindlæg gemmes de informationer, du indtaster, sålænge webstedet eksisterer.

Webstedet samarbejder med følgende eksterne tjenester:

 • Mailchimp.com som driver sidens nyhedsbrev og tilmeldinger
 • Facebook.com som driver Facebooksiden og diverse grupper
 • Youtube.com som hoster videoer som indlejres i blogindlæg
 • Disse eksterne tjenester har deres egne privatlivspolitiker som er gældende når du bruger deres service. Det gør du når du klikker dig væk fra dette websted og over til deres websteder.

  Online opbevaring af data

  Når du tilmelder dig nyhedsbrevet har du til enhver tid fuld adgang til at slette eller ændre dine data. I hvert nyhedsbrev er der nederst et link til disse funktioner. Ingen kan tilmelde dig nyhedsbrevet mod din vilje, idet tilmeldingen kræver at du bekræfter din email (consent).

  Offline opbevaring af data

  Der opbevares ingen data offline. Brugernavne og koder til de benyttede online tjenster er beskyttet af kodeord på computer og smartphone. Ved bortkomst eller tyveri af computer eller smartphone kan disse slettes via cloudservice.


Tilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis: