Heal dit indre barn med NLP

[tfg_social_share]

Elsker du dig selv? Er din indre dialog positiv og respektfuld i forhold til dig selv? Taler du pænt om dig selv og behandler du din krop godt? Har du sunde grænser og kan du sætte dem?

Der er nogle bestemte faktorer som spiller en vigtig rolle i alle livets projekter – selvrespekt og selvkærlighed. Hvis de ikke er tilstede bliver alting en anstrengende kamp for anerkendelse, i stedet for en nysgerrig leg med livets muligheder. Det kan godt være, du mener at du går helhjertet efter de gode ting i livet, men hvis du dybest set ikke føler, du er dem værd, så kommer de ikke til at ske (eller også kommer de ikke til at holde, fordi de ikke giver dig det, du virkeligt har behov for). Forestil dig et liv hvor din værdi aldrig nogensinde er til diskussion. Et liv hvor du ikke længere skal bevise nogetsomhelst…

Det absurde i oplevelsen af manglende selvrespekt og selvkærlighed er, at der aldrig nogensinde i hele dit liv har været så meget som ét sekund, hvor du ikke var det hele værd.

Der er mindst to grunde til at du skal deltage på Heal Dit Indre Barn med NLP workshoppen. Den ene er at du faktisk kan genkende noget i ovenstående beskrivelse, og derfor vil få et kæmpestort personligt udbytte. Den anden er at du ønsker, at blive bedre til at hjælpe andre med at få det bedre.

Dit indre barn er en metafor for den, du var, da du kom. Det er din uhæmmede nysgerrighed og trang til at udforske. Det er din ubetingede følelse af værdi og glæde. Det er dine følelser og deres ubesværede udtryk. Det er din spontane glæde ved at lege med livets muligheder. Det er din tillid til at livet vil dig det bedste. Dit indre barn er på én gang både dine rødder og nøglen til det gode liv.

“The most sophisticated people I’ve ever known had just one thing in common: they were all in touch with their inner children.” (Jim Henson)

Mød din underviser:

Din coach og NLP-træner Pete Andersen har siden 1987 været involveret i undervisning og coaching af mennesker der vil videre med deres liv. Helt tilbage i 1985 stødte han som en af de første i Danmark på NLP, og har siden arbejdet målrettet med det. Udover NLP og coaching har han også arbejdet med mange former for healing, herunder Silva Metoden, Reiki og meget andet.

Undervejs igennem årene er Heal dit indre barn processen blevet en nærmest fast bestanddel af hans coaching. Dels fordi den er let at forklare fordi den matcher klassisk psykologi så godt, og dels fordi den næsten altid har en øjeblikkelig og vedvarende virkning.

Hvis du har taget din NLP- og Coachuddannelse hos Pete, så har du helt sikkert oplevet ham vise, hvordan man kan bruge Heal dit indre barn processen med andre (typisk i forbindelse med tidslinien). Mange har efterfølgende spurgt om han ikke nok ville lave en workshop specifikt om denne proces. Svaret på det er denne workshop hvor du får hele historien og alle aspekter af teknikken.

“A good teacher can inspire hope, ignite the imagination, and instill a love of learning.” (Brad Henry)

Alt dette får du:

Vi starter med at introducere dig til psykologien bag Heal dit indre barn processen, hvad det er vi gør i praksis og hvorfor det virker så godt. Dette er en spændende rejse ind i en praktisk forståelse af psykologien i de første år af et menneskes liv.

Så introducerer vi dig til én som kommer til at blive din bedste ven – dit eget indre barn. Her bliver du guidet igennem en række forskellige øvelser for at styrke din relation til dit eget indre barn. Ideen er at du selvfølgelig ikke kan hjælpe andre, hvis du ikke kan hjælpe dig selv.

Undervejs i løbet af dagen kommer du til at arbejde med en inspirerende blanding af guidede øvelser i fællesskab, individuelle øvelser i stilhed og gruppeøvelser med fokus på at dele dine oplevelser. Alt sammen i en empatisk og respektfuld atmosfære.

Vi slutter første dag af med at lære en kort version af Heal dit indre barn processen. Det er en proces som du med fordel kan udføre dagligt. Ideen er at du opbygger og vedligeholder en livslang omsorgsfuld relation til dit indre barn.

Anden dag begynder vi at arbejde med at guide andre i Heal dit indre barn processen med andre. Her gennemgår vi i løbet af dagen de forskellige temaer, som det er vigtigt at have sig for øje, når vi fasciliterer processen for andre.

Undervejs lærer du hvordan du hjælper andre med at slippe traumatiske begivenheden i barndommen. Der er nogle få typiske grunde til at vi sommetider ikke ønsker at slippe fortidens smerte, men når du forstår og kender dem kan du lettere hjælpe folk igennem.

I løbet af workshoppen får du alt hvad du skal bruge for at kunne bruge processen både med dig selv og med andre. Og som en ekstra bonus er du, efter to dage med så meget dialog med dit indre barn, rolig, stille indeni og meget nærværende. Undervisningen er aktiv og varieret med mange praktiske øvelser hvor processen nænsomt indarbejdes og integreres.

“There is nothing enlightened about shrinking so that other people won’t feel insecure around you. We are all meant to shine, as children do.” (Marianne Williamson)

Eksempler på udbytte af Heal Dit Indre Barn processen:
 • Få mere selvtillid, indre ro og værdsættelse af dig selv
 • Bliv bedre til at mærke dig selv og sætte tydelige grænser
 • Slip af med skyld, skam og vrede som hænger fast fra fortiden
 • Få mere tillid til din egen proces og til at livet vil dig det bedste
 • Bliv bedre til at skabe ligeværdige kærlige relationer til andre
 • Slip af med tankemylder, skadelig stress og angst for fremtiden
 • Få en enkel teknik til at ‘rydde op’ indeni på daglig basis
 • Bliv bedre til at stå ved dine meninger og holdninger
 • Få det bedre i din krop og slip smerter og ubehag
 • Slip traumer, overgreb og krænkelser fra fortiden
 • Bliv mere kreativ og skabende i din dagligdag

Og hvis du fungerer som coach, terapeut eller behandler vil du også blive endnu bedre til at hjælpe dine klienter med alle ovenstående temaer.

“There are so many things in human living that we should regard not as traumatic learning but as incomplete learning, unfinished learning…” (Milton H. Erickson)

Workshoppen henvender sig til dig:
 • For det første henvender workshoppen sig til coaches, terapeuter og behandlere, der har lyst til at lære at arbejde med Heal dit indre barn processen i forhold til klienter. Teknikken er relativt let at fascilitere, respektfuld overfor klienten og yderst effektiv.
 • For det andet henvender workshoppen sig til nysgerrige mennesker, der interesserer sig for personlig udvikling. Her er virkeligt mulighed for at lære nogle spændende dialoger, og dig selv at kende på en ny måde. Kort sagt nogle dage med inspirerende erkendelser og muligheder for nye oplevelser.
 • For det tredje henvender workshoppen sig til mennesker, der har udfordringer med at tage imod det gode i livet, sætte grænser eller som har brug for at slippe bestemte oplevelser fra fortiden. Her kan Heal dit indre barn processen være det ultimative værktøj tilbage til en større accept af dig selv.

Uanset hvorfor du deltager, får du et praktisk indblik i en af de smukkeste psykologisk og mest effektive processer der findes. Og du får det på måde, så du efterfølgende selv kan arbejde videre med det, du har lært.

OBS: Hvis du har lyst men er i tvivl om hvorvidt denne workshop er noget for dig, så ring på 29439647 og lad os finde ud af det.

Din investering:

Din investering for denne workshop er kun kr. 2.995,- (plus moms ved fakturering til virksomhed). For din investering får du to fulde dages vedkommende undervisning, alt hvad du skal bruge af materialer, så du selv kan arbejde videre med tingene og kaffe, the og frugt i pauserne.

Deltag to sammen og få 10 % rabat hver (med forbehold for overtegning).

Ekstra bonus:

checkmarkE-bogen: Heal dit indre barn med NLP som beskriver alle aspekter af teknikken, inkl både hvordan du bruger teknikken med dig selv og hvordan du bruger den med andre (værdi: Ubetalelig).

checkmarkTo guidede meditationer med Heal dit Indre Barn processen i to version: Den fulde version som bruges til at slippe fortiden, og den korte daglige version som bruges til at slippe dagen (værdi: Ubetalelig).

checkmarkEt lukket forum kun for deltagere på Heal Dit Indre Barn workshoppen, hvor du kan fortsætte læringen ved at få svar på spørgsmål, vidensdele og sparre med ligesindede om jeres oplevelser med processen (værdi: Ubetalelig).


Tid og sted 2018

Workshoppen foregår i København, centralt i forhold til transport, parkering og overnatning m.m. Mere præcis information fås ved tilmelding.

Datoer efterår 2018. Status: Stadig få ledige pladser:
Lørdag d. 24. & søndag d. 25. november (begge dage kl. 9-18)

 1. Udfyld formularen længere nede med alle relevante informationer (alle felter med * skal udfyldes) og klik på ‘Tilmeld’.
 2. Du modtager med det samme en foreløbig bekræftelse på din tilmelding. Efter et par dage modtager du den endelige bekræftelse i form af en faktura.
 3. Ca. 10 dage før workshoppen starter modtager du alle resterende informationer, herunder hvor det foregår m.m.
 4. Begynd at glæde dig…

Reservér din plads i dag

Se handelsbetingelser

* viser at feltet SKAL udfyldesTilmeld dig her og få Ebogen 'Din Personlige Vej til SUCCES' (værdi 139,-) gratis: