fbpx

Få gratis NLP & Coaching

Vi er i gang med årets første NLP Practitioner og Coachuddannelse og har brug for mennesker, der vil hjælpe dem, der er på uddannelsen: ‘Tak’, ‘særdeles udbytterigt’ og ‘aldrig før haft så god en oplevelse’, er blot nogle få af de positive tilkendegivelser, vi har fået fra tidligere ‘kaniner’:

groenklodeihaandDu får fuld diskretion (kun undertegnede og din coach kommer til at kende til dit navn og emne), du får en inspirerende NLP-Coaching med en næsten færdiguddannet entusiastisk NLP-Coach, og du får det ifølge traditionen gratis.

Vi skal bruge emner som uklarhed med hensyn til drømme og mål, præstationsangst i forhold til eksamen eller anden udfoldelse foran andre, flyskræk og fobier af enhver art, indre konflikter (skal/skal ikke), traumer og adfærdsmønstre hvor du reagerer uhensigtsmæssigt på andres adfærd.

Sådan gør du hvis du vil hjælpe: Udfyld kontaktformularen nederst på siden med navn, by, alder og telefon, samt en beskrivelse af det emne du gerne vil arbejde med (indenfor ovennævnte temaer). Vi skal have din besked senest TIRSDAG D. 26. FEBRUAR.

Vi stræber efter at alle coachinger i denne omgang kommer til at foregå i uge 10 eller 11. Du vil i starten af uge 10 blive kontaktet af en af deltagerne på uddannelsen, så I kan lave en aftale om tid og sted. Da vi ikke har deltagere over hele landet (verden), vil en del af coachingerne komme til at foregå via telefon, Skype eller Zoom. Efter coachingen bedes du give feedback både til din coach og til undertegnede.

På forhånd tak for din deltagelse…

Bedre og bedre
Pete Andersen
NLP- & Coachtræner

OBS: Klik her for at se mere om uddannelsen

Kontaktformular:

OBS: Alle felter skal udfyldes:


Tilmeld dig her og få 38 ideer til din personlige udvikling:
Om Pete Andersen

Pete Andersen er internationelt certificeret coach, NLP-træner og forfatter til flere bøger og CD’er om udvikling og succes. Han har været selvstændig med egen kursus-, coaching-, og forlagsvirksomhed det meste af sit liv. Se mere på peteandersen.dk

Skriv en kommentar....